28.11.2016 09:49

Pochettino uit zijn onvrede over dure Sissoko

Moussa Sissoko lijkt voorlopig een pas op de plaats te moeten maken bij Tottenham Hotspur. Hoofdtrainer Mauricio Pochettino is allesbehalve tevreden met de ontwikkeling van de Fransman. Tottenham betaalde afgelopen zomer 35 miljoen euro aan Newcastle United voor Sissoko.

"Voetbal draait niet om geld. Het gaat erom dat je beter wordt en op het trainingsveld aantoont dat je beter bent dan een ploeggenoot en dat je het daarom verdient om te spelen. Ik neem de beslissingen en ik ben van mening dat de spelers die in actie kwamen en op de bank zaten het verdienden om betrokken te zijn bij de wedstrijd. Veel meer valt er niet over te zeggen", vertelt de coach aan Daily Mirror. Sissoko zat niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met Chelsea (2-1 nederlaag).

"Het is niet frustrerend, soms gaat het zo in het voetbal. Je koopt een speler, maar je krijgt niet wat je verwacht. Als iemand als Josh Onomah of Vincent Janssen het verdient om bij de selectie te zitten, waarom verdient iemand anders het dan? Omdat we veel geld hebben betaald? Sissoko moet ervan leren. Hij moet hard werken en bewijzen dat hij het verdient om bij de ploeg te zitten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner