28.11.2016 13:30

Trainer Koeman maakt zich zorgen bij Everton

Everton-trainer Ronald Koeman is ontevreden bij Everton. De Nederlandse trainer zag Everton zondagmiddag met 1-0 verliezen van Southampton, waardoor The Toffees inmiddels drie wedstrijden op rij niet meer hebben gewonnen.

"Ik maak me geen zorgen over de resultaten, ik maak me zorgen over wat ik zie op het veld", aldus Koeman tegenover Sky Sports. "Ik maak me vooral zorgen over hoe we aan wedstrijden beginnen en dat we moeite hebben om goed in de organisatie te staan. Vorige week hadden we ook al een wakeup-call door hoe we in de eerste helft speelden tegen Swansea City (1-1, red.) en nu kregen we binnen een minuut een doelpunt tegen terwijl wij de aftrap hadden. Het is ongelooflijk."

"Die slechte start maakte het erg lastig voor ons", vervolgt de oefenmeester van Everton. "De hele eerste helft was niet goed. We hadden wat problemen met hun spitsen en dat is vreemd, want we weten hoe zij spelen", aldus Koeman, die zondag voor het eerst terugkeerde bij Southampton. "Het was leuk om weer wat mensen van Southampton terug te zien, maar het resultaat is niet goed. Ik heb heel goede herinneringen bij Southampton, maar het is heel teleurstellend om hier te verliezen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner