30.11.2016 16:51

Ralf Fährmann: "Ons vertrouwen groeit"

FC Schalke 04 begon matig aan de competitie in Duitsland, maar inmiddels is het vertrouwen bij Schalke 04 flink gegroeid. Die Königsblauen zijn inmiddels zeven wedstrijden op rij ongeslagen. Aankomend weekend wacht een zware wedstrijd tegen koploper RasenBallsport Leipzig.

"Het wordt extreem moeilijk", doelt Schalke 04-doelman Ralf Fährmann op de wedstrijd tegen RasenBallsport Leipzig. "Maar beide ploegen verkeren in grootse vorm en zijn aan elkaar gewaagd. Het gaat momenteel heel goed bij ons. We hebben niet alleen onze laatste zeven thuiswedstrijden gewonnen, maar ons vertrouwen groeit ook en we hebben de laatste tijd nauwelijks doelpunten geïncasseerd. Dat geeft een geweldig gevoel."

Schalke 04 begon echter matig aan de competitie, weet ook de goalie. "Desondanks is het niet zo dat nu alles rozengeur en maneschijn is na een zwakke start", vervolgt Fährmann op de clubsite van Schalke 04. "We willen veel meer en zijn nog niet tevreden over onze huidige positie op de ranglijst. We hebben wat tijd gehad om de batterijen op te laden. Dat betekent dat we vanaf het eerste fluitsignaal al onze energie in de wedstrijd kunnen gooien en Leipzig kunnen tonen wat eerlijk en echt Bundesliga-voetbal inhoudt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner