30.11.2016 20:34

Wilshere wil vechten voor kans bij Arsenal

Jack Wilshere (l.) laat zich niet van de wijs brengen door Stoke City-middenvelder Joe Allen (r.). (19-11-2016)
Jack Wilshere (l.) laat zich niet van de wijs brengen door Stoke City-middenvelder Joe Allen (r.). (19-11-2016)

Wilshere wil zijn huidige vorm bij AFC Bournemouth verbeteren om weer in beeld te komen bij Arsenal. Momenteel wordt de Engels international verhuurd door Arsenal, waar hij een contract heeft tot de zomer van 2018.

De door blessureleed geteisterde Wilshere kwam afgelopen seizoen op een zijspoor terecht in Londen. Hij liet zich verhuren aan AFC Bournemouth om weer speelminuten te maken. “Ik wil de afgelopen twee seizoen zo snel mogelijk vergeten”, vertelt hij tegen Sky Sports. “Het waren twee seizoenen vol blessures en revalideren. Het plezier in het spelletje is er dan snel uit.”

“Momenteel wil ik belangrijk zijn voor Bournemouth”, vervolgt de 34-voudig international van Engeland. “Ik bekijk het van wedstrijd tot wedstrijd en werk hard aan mijn comeback. Ik kijk zeker uit naar de komende zes à zeven maanden hier in Bournemouth. We zien wel wat er daarna gebeurt.”

Wilshere hoopt zich in de kijker te spelen bij zijn trainer bij Arsenal, Arsène Wenger. “Natuurlijk lees ik wat de trainer over mij zegt, maar momenteel focus ik me voor de volle honderd procent voor AFC Bournemouth. Ik hoop mezelf zo waardevol te maken dat ik een nieuw contract kan tekenen in Londen.”

Jack Wilshere speelde dit seizoen negen wedstrijden voor AFC Bournemouth. Voor de Gunners kwam hij 159 keer in actie in verschillende competities.  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner