07.12.2016 13:45

27-jarige Domínguez stopt met voetballen

Álvaro Domínguez heeft per direct een punt achter zijn carrière gezet. Het lukt de Spaanse verdediger van Borussia Mönchengladbach maar niet om fit te worden, waardoor de mandekker heeft besloten om zijn carrière te beëindigen.

"De afgelopen twee jaren zijn ontzettend zwaar geweest", zegt de Spaanse verdediger in een videoboodschap op zijn officiële Twitter account. "Ik heb alles geprobeerd om weer fit te worden, om alles te geven voor de club en het team. Helaas heb ik een slechte boodschap voor jullie, op 27-jarige leeftijd heb ik besloten om te stoppen. 

"Dat hij op jonge leeftijd moet stoppen heeft effect op ons allemaal", zegt Borussia Mönchengladbach-trainer André Schubert op de clubsite van Die Fohlen. "Hij had zeker nog een aantal jaar op het hoogste niveau kunnen spelen." De verdediger vertrok in de zomer van 2012 van Atlético Madrid naar Borussia Mönchengladbach en was een vaste waarde in Duitsland. Vorig seizoen kwam de mandekker echter maar tot zes competitiewedstrijden, terwijl hij tijdens het huidige seizoen niet in actie kwam namens Die Borussen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner