13.12.2016 11:31

'Terry bezig aan laatste seizoen bij Chelsea'

De kans is groot dat John Terry bezig is aan zijn laatste seizoen in dienst van Chelsea. De 36-jarige verdediger heeft een aflopende verbintenis bij The Blues en het lijkt er niet op dat hij een nieuw contract krijgt.

Volgens The Times heeft Chelsea inmiddels aan de routinier laten weten dat hij niet hoeft te rekenen op een nieuw contract. Mits Terry een einde maakt aan zijn carrière, dan is de mandekker wel welkom bij The Blues. Chelsea ziet namelijk een rol weggelegd voor Terry als coach. Het is echter onduidelijk of het gaat om een plek in de technische staf van Chelsea of dat Terry aan de slag gaat als jeugdtrainer.

Afgelopen seizoen leek Terry ook al te vertrekken bij Chelsea, maar kreeg hij op het allerlaatste moment toch een nieuw contract. Veel speeltijd krijgt Terry overigens niet bij Chelsea. Antonio Conte speelt weliswaar met drie centrale verdedigers, maar laat Terry desondanks plaatsnemen op de bank. David Luiz, Gary Cahill en César Azpilicueta krijgen achterin de voorkeur boven de 36-jarige verdediger.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner