15.12.2016 10:30

Mourinho: "Marcos Rojo speelt fenomenaal"

Marcos Rojo heeft balbezit tijdens het competitieduel Everton - Manchester United (04-12-2016).
Marcos Rojo heeft balbezit tijdens het competitieduel Everton - Manchester United (04-12-2016).

Manchester United-trainer José Mourinho is blij met de huidige vorm van Marcos Rojo. De Argentijn heeft zijn kans gepakt na de blessures van Eric Bailly en Chris Smalling en de verdediger weet te imponeren in het hart van de defensie. 

"Marcos Rojo speelt fenomenaal", zei Mourinho tijdens de persconferentie na afloop van het competitieduel met Crystal Palace (2-1 overwinning). Tegen Everton (1-1) ontsnapte Rojo echter aan een rode kaart na een tackle met twee gestrekte benen. Woensdagavond kwam hij opnieuw met twee gestrekte benen invliegen, deze keer in een duel met Wilfried Zaha, maar Mourinho wilde niets kwijt over het voorval.

"Ik gaf ook geen commentaar op de tackle van Danny Rose op Henrikh Mkhitaryan en die van David Luiz op Marouane Fellaini", vervolgt de Portugees. "En ik ga ook niets zeggen over de tackle van Rojo. Hij speelt agressief, maar hij is een nette speler. Hij is Argentijn en van nature emotioneel. Momenteel speelt hij waarschijnlijk het beste voetbal van zijn carrière."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner