15.12.2016 11:46

Pochettino drukt geruchten Dier de kop in

Eric Dier geeft aanwijzingen aan zijn ploeggenoten tijdens het competitieduel Stoke City - Tottenham Hotspur (10-09-2016).
Eric Dier geeft aanwijzingen aan zijn ploeggenoten tijdens het competitieduel Stoke City - Tottenham Hotspur (10-09-2016).

Eric Dier gaat Tottenham Hotspur in januari niet verlaten. De Engelsman kan rekenen een belangstelling vanuit de Europese top, maar Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino is niet van plan om Dier te laten gaan.

Naar verluidt zouden Chelsea en FC Bayern München belangstelling hebben voor de verdedigende middenvelder annex verdediger, maar Pochettino laat Dier niet vertrekken. De Engelsman heeft bovendien onlangs een nieuw contract getekend bij The Spurs, waardoor hij nog minimaal tot de zomer van 2021 vastligt. 

"Absoluut niet", antwoordde Pochettino woensdagavond tijdens de persconferentie na afloop van het competitieduel met Hull City (3-0 overwinning) op de vraag of Dier in januari zal vertrekken. "Eric Dier is en blijft speler van Tottenham Hotspur. We hebben na het EK in Frankrijk zijn contract opengebroken en verlengd. Zijn toekomst ligt bij Tottenham Hotspur, zonder twijfel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner