25.12.2016 09:32

Lampard staat open voor rentree bij Chelsea

Frank Lampard legt aan voor een pass tijdens de wedstrijd van New York City tegen New York Red Bulls. (09-08-2015)
Frank Lampard legt aan voor een pass tijdens de wedstrijd van New York City tegen New York Red Bulls. (09-08-2015)

Frank Lampard heeft wel oren naar een rentree bij Chelsea, maar beslist pas in januari over zijn sportieve toekomst. De 38-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen in de Verenigde Staten bij New York City FC.

"Ik wacht nog steeds op een vijfjarig contract bij Chelsea, maar ze hebben nog niet gebeld", vertelt Lampard met een glimlach bij Sky Sports. "Nee, ik ben er heel rustig onder, dat bevalt me wel. Ik kijk wel wat er op mij afkomt en als dat het juiste is, dan neem ik dat. Natuurlijk zou ik Chelsea geweldig vinden, maar zo werkt het niet altijd. Wat er ook gebeurt, op een bepaalde manier zal ik toch altijd bij Chelsea zijn. Of dat via mijn seizoenkaart als toeschouwer is, of iets anders, weet ik niet."

"Deze kerst wil ik genieten van mijn familie, een paar biertjes drinken en wat extra kalkoen eten. In januari beslis ik of ik verder ga als voetballer - ik heb wat opties - of dat ik ermee stop en iets anders ga doen", besluit Lampard, die tussen 2001 en 2014 in het shirt van Chelsea speelde. In het seizoen 2014/2015 kwam de middenvelder nog uit voor Manchester City, dat nauwe banden onderhoudt met New York City FC. De routinier maakte in november bekend zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld in de Major League Soccer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner