28.12.2016 16:33

Meulensteen: "Hij moet ergens beginnen"

Als het aan René Meulensteen ligt, dan wordt Ryan Giggs de nieuwe trainer van Swansea City. De club uit Wales zit zonder trainer nadat onlangs de Amerikaan Bob Bradley op straat werd gezet.

Het is momenteel een zooitje bij Swansea City. Francesco Guidolin begon het seizoen als trainer van The Swans, maar werd begin oktober ontslagen. De Amerikaan Bradley werd aangesteld als zijn opvolger, maar 85 dagen later moest ook Bradley het veld ruimen. Na achttien competitiewedstrijden is Swansea City terug te vinden op de negentiende plek in de Premier League, dat zou aan het einde van het seizoen degradatie betekenen.

Meulensteen, die als assistent-trainer van Manchester United te maken had met Giggs, weet dat Swansea City het moeilijk heeft, maar denkt desondanks aan Giggs. "Of het voor hem het juiste moment is? Hij moet ergens beginnen", aldus de huidige trainer van Maccabi Haifa tegenover De Telegraaf. "En toen hij eerder in verband werd gebracht met Swansea, vond ik het al een goede club voor hem."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner