28.12.2016 20:02

Janssen terug op de bank, Clasie ontbreekt

Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino kan woensdagavond in het duel met Southampton weer beschikken over Vincent Janssen. De aanvaller zit weer bij de wedstrijdselectie, maar begint op de bank. Bij Southampton ontbreekt Jordy Clasie, hij is geblesseerd.

Clasie trad in de vorige wedstrijd nog aan tegen Bournemouth, maar kampt op dit moment met een liesblessure en komt naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie dit jaar. Clasie wordt vervangen door Steven Davis. Oriol Romeu keert woensdagavond terug van een schorsing. De Spanjaard krijgt een basisplaats, wat weer ten koste gaat van Harrison Reed. Verder kiest trainer Claude Puel voor José Fonte in plaats van Maya Yoshida en speelt James Ward-Prowse voor Pierre-Emile Højbjerg.

Bij Tottenham Hotspur keert Janssen weer terug in de wedstrijdselectie. De Nederlandse spits stond de laatste weken aan de kant met een enkelblessure. Hij zit vanavond op de bank. Dat laatste geldt ook voor Harry Winks. De jongeling stond tegen Burnley nog in de basis, maar moet zijn plek dinsdagavond afstaan aan Moussa Sissoko. Pochettino kan vanavond wederom niet beschikken over Toby Alderweireld. De centrale verdediger miste de wedstrijd tegen Burnley vanwege een virus en kan tegen Southampton ook niet in actie komen.

Volg het duel tussen Southampton en Tottenham Hotspur hier live.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner