29.12.2016 10:02

Bradley gefrustreerd: "Niet de tijd gekregen"

Swansea City-trainer Bob Bradley kijkt op zijn horloge tijdens het competitieduel Swansea City - West Ham United (26-12-2016).
Swansea City-trainer Bob Bradley kijkt op zijn horloge tijdens het competitieduel Swansea City - West Ham United (26-12-2016).

Bob Bradley baalt van zijn snelle vertrek bij Swansea City. De Amerikaan stond 85 dagen aan het roer bij de club uit Wales, maar werd dinsdag op straat gezet door de huidige nummer negentien van de Premier League.

"Ik denk niet dat het de juiste beslissing is geweest om mij te laten gaan", vertelt de Amerikaan aan talkSPORT. "Ik geloof in mezelf. Ik ben gefrustreerd, want ik heb het gevoel dat overal waar ik heb gewerkt ik mijn stempel op het team heb kunnen drukken, om mijn mentaliteit en tactiek over te brengen op de spelers. Ik wist dat ik mezelf moest bewijzen, maar ik ben teleurgesteld in het feit dat mijn periode bij Swansea City van korte duur is geweest."

Bradley had graag gezien dat de clubleiding van Swansea City hem meer tijd had gegeven. "Ik heb niet de tijd gekregen om me te bewijzen", vervolgt de Amerikaan zijn verhaal. "Maar dit is de voetballerij en ik wil geen excuses verzinnen. Ik hoop dat ik snel weer een nieuwe mogelijkheid krijg om mezelf te bewijzen." 

Swansea City heeft nog geen opvolger voor Bradley aangesteld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner