30.12.2016 16:49

Pochettino spreekt transfergeruchten tegen

Mauricio Pochettino begrijpt niet waar de transfergeruchten rondom Tottenham Hotspur vandaan komen. De Londenaren zijn de afgelopen dagen aan diverse spelers gelinkt, waaronder Isco van Real Madrid. Pochettino is echter niet van plan de transfermarkt op te gaan.

Met de huidige selectie prijkt Tottenham Hotspur op een vijfde plek in Engeland. Bovendien was het lange tijd ongeslagen in de Premier League, maar speelde het veel duels gelijk. "Ik verwacht geen zaken te doen, want ik ben gelukkig met de selectie die ik heb. Ik zie dit niet als het juiste moment. Alleen als een speler een enorme versterking is voor ons ben ik bereid wat te doen", is Pochettino duidelijk tegenover Sky Sports.

Een andere speler die ook in de geruchtenmolen voorbij komt is die van Everton-middenvelder Ross Barkley. "Ik heb geen idee waar dat verhaal vandaan komt. Ik weet niet of het gerucht van iemand binnen de club komt, of dat het een verhaal van iemand van buitenaf is. We kunnen de geruchten niet stoppen en we kunnen ze niet altijd bevestigen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner