09.01.2017 16:23

Mourinho gaat sterkhouders niet sparen

Manchester United-trainer José Mourinho is niet van plan om dinsdagavond zijn sterkhouders rust te geven. Aankomend weekend staat het belangrijke competitieduel met Liverpool op het programma, maar Manchester United is tevens in de race om de finale van de League Cup te halen.

Afgelopen weekend kreeg onder meer Zlatan Ibrahimović en Paul Pogba rust tijdens het FA Cup-duel met Reading (4-0 overwinning), maar dinsdagavond zullen zij gewoon in actie komen. "We gaan de wedstrijd tegen Hull City met frisse spelers starten. De jongens die afgelopen weekend niet in actie zijn gekomen, zullen dus spelen. Het is dus niet lastig om de opstelling te maken. Ibrahimović, Pogba, Ander Herrera en Antonio Valencia gaan zeker spelen."

"Onze wedstrijd tegen Liverpool is belangrijk, maar we willen de finale van de League Cup halen", vervolgt Mourinho op de clubsite van The Red Devils. "We zullen dus alles geven tegen Hull City. De halve finale wordt over twee wedstrijden afgewerkt, zoals iedereen weet. We spelen eerst thuis en dan uit, dus we gaan proberen om tijdens de thuiswedstrijd een goede uitgangspositie te creëren voor de uitwedstrijd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner