12.01.2017 14:29

West Ham is hard voor werkweigeraar Payet

Dimitri Payet baalt tijdens het competitieduel West Ham United - Hull City (17-12-2016).
Dimitri Payet baalt tijdens het competitieduel West Ham United - Hull City (17-12-2016).

Dimitri Payet wil niet langer voor West Ham United spelen, maar de club weigert om hem te laten vertrekken. De Franse vedette wil een transfer forceren, maar trainer Slaven Bilić is hard voor zijn speler.

"We hebben altijd gezegd onze beste spelers niet te zullen verkopen, maar Payet wil niet meer voor ons spelen. Maar we gaan hem niet verkopen", aldus Bilić op de persconferentie in de aanloop naar thuisduel met Crystal Palace. West Ham kan de punten hard gebruiken, aangezien de ploeg maar zeven punten boven de degradatiestreep staat.

Bilić wil de werkweigeraar niet tegemoetkomen en heeft het bestuur van de club achter zich. "Ik heb met de voorzitter gesproken en dit gaat niet om geld. We gaven hem een meerjarig contract, omdat we willen dat hij bij ons blijft spelen. Payet zit niet in de selectie, tot hij zijn houding verandert en hij toewijding aan het team laat zien."

In 2015 nam de Londense club Payet over van Olympique Marseille. Volgens de geruchten zijn het ook de Fransen die de buitenspeler willen weghalen bij West Ham United. Het contract van Payet loopt nog tot 2021.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner