15.01.2017 16:24

Zlatan gaat starten in Premier League-kraker

Manchester United neemt het zondagmiddag in één van de grootste wedstrijden van Engeland op tegen rivaal Liverpool FC. Manager José Mourinho kan in de Klassieker weer beschikken over Marcos Rojo en Zlatan Ibrahimović. De Zweedse topscorer van United is weer fit na een griepje.

De terugkeer van Rojo en Zlatan gaat ten koste van Chris Smalling en aanvoerder Wayne Rooney. Verder krijgen Anthony Martial en Michael Carrick de voorkeur boven Marcus Rashford en Mata. Daley Blind zit op de reservebank en Memphis Depay moet wederom plaatsnemen op de tribune.

Liverpool heeft Joel Matip niet meegenomen naar Old Trafford. De Kameroense verdediger stond ingeschreven voor de Afrika Cup, maar had al een tijdje afscheid genomen van interlandvoetbal. Om rompslomp te voorkomen hebben de Reds besloten Matip thuis te laten. Er heerst echter nog veel onduidelijkheid rondom de kwestie.

Coach Jürgen Klopp kan wel weer beschikken over Jordan Henderson. De aanvoerder krijgt op het middenveld naast landgenoot Georginio Wijnaldum de voorkeur boven Lucas Leiva. Philippe Coutinho viel afgelopen woensdag een half uur voor tijd in bij Southampton FC. In Manchester begint de Braziliaanse middenvelder wederom vanaf de reservebank. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner