17.01.2017 18:37

Diego Costa terug op trainingsveld Chelsea

Aanvaller Diego Costa heeft volgens Sky Sports dinsdag bij Chelsea de groepstraining hervat. De Spaanse clubtopscorer van Braziliaanse afkomst werkte de voorgaande twee dagen een individuele oefensessie af.

Zijn ploeggenoten daarentegen waren zondag en maandag vrij, nadat ze zaterdag met 3-0 hadden gewonnen van titelhouder Leicester City. Costa ontbrak bij dat duel vanwege een vermeend conflict met de clubleiding.

Volgens coach Antonio Conte was Costa vorige week dinsdag plotseling gestopt met trainen. De trefzekere spits voerde rugklachten als reden op. Er doken echter ook verhalen op dat hij een zeer lucratief aanbod vanuit China had ontvangen. Al snel werd duidelijk dat de Engelse clubleiding hem niet wilde laten gaan.

Met Costa in de gelederen zijn volgens Roman Abramovich, de schatrijke eigenaar van Chelsea, de titelkansen voor zijn club nog wat groter. De Londense grootmacht heeft nu al een voorsprong van zeven punten op de achtervolgers Tottenham Hotspur en Liverpool. Komende zomer zou Costa eventueel wel mogen vertrekken richting China.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner