19.01.2017 14:03

Adebayor wil terugkeren naar Premier League

Emmanuel Adebayor keert het liefst terug naar de Premier League. De aanvaller is transfervrij en op dit moment met Togo actief op de Afrika Cup. Zijn laatste werkgever was Crystal Palace. Zijn voorkeur gaat ook ditmaal uit naar een club in Londen.

Adebayor begrijpt niet waarom hij een slecht imago heeft in Engeland. Aan het einde van vorig seizoen vertrok de aanvaller bij Crystal Palace. Adebayor denkt dat het grootste gedeelte van zijn oud-teamgenoten positief over hem zullen spreken. "Ik heb een slechte reputatie in Engeland en ik weet niet waarom", vertelt de spits aan The Guardian.

"Misschien is het iets wat mij achtervolgt. Maar ik heb altijd gezegd dat negentig procent van de mensen met wie ik gespeeld heb, zullen zeggen dat ik een goede jongen en een geweldige teamgenoot ben. Ook personen buiten het veld bij de clubs waar ik gespeeld heb, zullen positief over mij spreken. De media zal toch schrijven wat ze willen en in mijn loopbaan is dat veel negativiteit geweest."

"Ik houd van Engeland en de Premier League en zal een manier vinden om terug te keren. Ik wil terugkeren op het hoogste niveau, dat is zeker. Als dat niet lukt, dan wil ik gewoon voetbal spelen en plezier hebben, dus een aanbieding uit een ander land zal ik niet afslaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner