22.01.2017 21:30

Conte: "Diego Costa blijft graag bij deze club"

Antonio Conte heeft een einde gemaakt aan de geruchtenstroom rondom Diego Costa. De Italiaanse oefenmeester van Chelsea zag de geruchten over zijn spits in de media, maar bevestigt dat de goaltjesdief gewoon blijft.

De afgelopen weken miste Diego Costa enkele wedstrijden voor Chelsea, terwijl interesse vanuit China ook bekend werd gemaakt door desbetreffende club. Media in Engeland stelden dat Diego Costa het geld dat geboden werd vanuit Azië niet kon weerstaan en aanstuurde op een breuk met Chelsea. De club uit Londen hield het op het feit dat Diego Costa last van zijn rug had.

Zondag stond de spits weer in de basisopstelling van Chelsea, hij scoorde meteen de openingstreffer tegen Hull City. Voor de Spanjaard was het alweer zijn vijftiende goal in het huidige seizoen. Conte bevestigde na het duel dat Diego Costa blijft. "Ik ben altijd eerlijk geweest over deze situatie. Ik ben ontzettend blij voor Diego Costa en hoop dat de speculaties nu ophouden."

"Hij speelde en deed dat erg goed. Ik was heel blij met zijn manier van juichen. Diego Costa is gelukkig bij Chelsea en blijft heel graag bij deze club." Diego Costa maakte na zijn goal een gebaar naar het publiek dat men op moest houden met praten over hem. Chelsea lijkt dit seizoen kampioenkandidaat nummer één te zijn, de ploeg staat acht punten voor op concurrent en nummer twee Arsenal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner