07.02.2017 11:51

Touré voorzichtig met groeibriljant Jesus

Yaya Touré wil niet te hard van stapel lopen met Gabriel Jesus. De Braziliaan heeft pas vier officiële wedstrijden in het shirt van Manchester City achter zijn naam staan, maar laat tot dusver een sterke indruk achter.

Touré weet dat Manchester City goud in handen heeft met Gabriel Jesus, maar is niet van plan om veel druk op de schouders van de jonge Braziliaan te leggen. "Hij is een ontzettend goede speler, razendsnel, scherp en slim", vertelt de Ivoriaanse middenvelder van The Citizens op de clubsite van Manchester City. "Maar we moeten ons realiseren dat we voorzichtig met hem moeten zijn."

"We moeten niet te hard van stapel lopen, want hij moet gefocust blijven", vervolgt de oud-speler van onder meer AS Monaco en FC Barcelona zijn verhaal. "We willen natuurlijk dat hij op deze manier blijft spelen tot aan het einde van het seizoen, daarna kunnen we hem complimenteren." Gabriel Jesus was tot dusver driemaal trefzeker namens Manchester City. Afgelopen weekend scoorde de Braziliaan twee keer tijdens het gewonnen competitieduel met Swansea City (2-1).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner