08.02.2017 15:32

Rummenigge zet deur voor Lahm op een kier

Philipp Lahm kondigde dinsdag zijn afscheid als speler bij FC Bayern München aan en zal niet terugkeren als technisch directeur, maar van Karl-Heinz Rummenigge mag Lahm nog terugkomen op die beslissing.

Rummenigge, voorzitter van Bayern München, heeft de afgelopen periode veel gesproken met Lahm over zijn toekomst. "President Uli Hoeneß en ik hebben de afgelopen maanden open, intensieve en constructieve gesprekken gevoerd met Lahm over de positie van technisch directeur bij onze club. Eind vorige week informeerde hij ons dat hij op dit moment niet beschikbaar is voor een dergelijke positie en dat hij graag een voortijdig einde wilde maken aan zijn contract. Wij gingen er vanuit dat er een gezamenlijke verklaring zou komen namens Lahm en Bayern."

Ondanks het feit dat Lahm dinsdag zijn afscheid aankondigde blijft de Duitser welkom bij Bayern München. "Philipp is al een meer dan een decennium een belangrijke speler voor Bayern", vervolgt Rummenigge op de clubsite van Bayern München. "We zijn ervan overtuigd dat onze aanvoerder zich nu volledig op het team zal gaan richten. We willen duidelijk maken dat de deur bij Bayern altijd open zal blijven staan voor Philipp."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner