08.02.2017 16:05

Desailly adviseert Terry om te vertrekken

Als het aan Marcel Desailly ligt, dan is John Terry bezig aan zijn laatste maanden bij Chelsea. De 36-jarige verdediger krijgt nog amper speeltijd bij Chelsea, waardoor de Fransman van mening is dat het tijd is voor Terry om te vertrekken.

Desailly neemt zichzelf als voorbeeld. De Franse verdediger was tussen tussen 1998 en 2004 speler van Chelsea, maar besloot in de zomer van 2004 om Chelsea te verlaten. De Fransman speelde daarna nog in Qatar voor Al Gharafa en Qatar SC. "Ik ben destijds vertrokken omdat ik merkte dat ik snelheid begon te verliezen. De rest was simpelweg beter, waardoor ik besloot om te vertrekken", aldus Desailly tegenover The Daily Mail. 

"Het was mijn tijd om plaats te maken voor de nieuwe generatie", vervolgt Desailly, die in het verleden ook uitkwam voor FC Nantes, Olympique Marseille en AC Milan, zijn verhaal. "Nu is het tijd voor Terry om hetzelfde te doen." Terry heeft in Londen een aflopende verbintenis en de kans lijkt klein dat de verdediger een nieuw contract krijgt van The Blues.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner