11.02.2017 14:44

Liverpool-target dolgelukkig: "Heel blij mee"

Iñaki Williams (l.) van Athletic Bilbao is verwikkeld in een strijd om de bal (04-03-2016).
Iñaki Williams (l.) van Athletic Bilbao is verwikkeld in een strijd om de bal (04-03-2016).

Athletic Bilbao-spits Iñaki Williams is erg gelukkig met de interesse van Liverpool. De Engelse topclub volgt de verrichtingen van de Spaanse aanvaller op de voet en dat maakt Williams zelf ontzettend trots.

"Ik ben heel blij met de interesse van Liverpool in mij", vertelt de 22-jarige Williams in gesprek met Liverpool Echo. "Mocht ik hier bij Bilbao ooit vertrekken, dan wil ik dat eerst overleggen met de voorzitter van de club. Ik ben hier namelijk erg gelukkig: ik hou van de club, de stad en van mijn medespelers. Ook mijn familie is gelukkig hier, dus over een eventueel vertrek moet zeer goed nagedacht worden."

Mocht Liverpool-coach Jürgen Klopp Williams inderdaad naar Liverpool willen halen, dan zal daar een flinke transfersom voor op tafel gelegd moeten worden. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2021 bij Athletic Bilbao, maar heeft een transferclausule van rond de vijftig miljoen euro. De rechtspoot maakte in december 2014 zijn debuut in de Primera División en speelde sindsdien 65 competitiewedstrijden voor zijn club. Williams was daarin goed voor elf treffers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner