11.02.2017 18:00

Manchester United houdt subtop in het vizier

Manchester United heeft zich zaterdag door een overwinning op Watford bij de achtervolgers van koploper Chelsea gevoegd. De ploeg van coach José Mourinho won op het eigen Old Trafford met 2-0 blijft daarmee in de race om de plekken die recht geven op deelname aan de Champions League.

Met verdediger Daley Blind in de basis kwam de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong. Mata rondde in de 32e minuut een prachtige aanval af, na een voorzet van Anthony Martial. De Fransman zorgde in de tweede helft zelf voor de beslissing. Op aangeven van Zlatan Ibrahimović liep hij bij een counter goed door en rondde de aanval af.

Ronald Koeman moest zaterdag toezien hoe de top zes voor zijn ploeg Everton uit beeld raakte. Bij Middlesbrough kwamen de bezoekers, met keeper Maarten Stekelenburg op de bank, niet verder dan 0-0. Daarmee is de achterstand op Manchester United opgelopen tot zeven punten.