13.02.2017 12:00

Ronaldinho lovend over Gabriel Jesus

Gabriel Jesus viert zijn treffer tijdens het competitieduel West Ham United - Manchester City (01-02-2017).
Gabriel Jesus viert zijn treffer tijdens het competitieduel West Ham United - Manchester City (01-02-2017).

Manchester City-speler Gabriel Jesus heeft indruk gemaakt op Ronaldinho. Volgens de oud-speler van Barcelona heeft de jongeling het in zich om één van de beste spelers van de wereld te worden.

"Je ziet dat Gabriel Jesus totaal geen angst heeft in het veld. Hij wil gewoon spelen en laten zien wat hij kan. Ik denk dat hij goed zal spelen tegen Manchester United, Chelsea, Liverpool en alle andere topteams in Engeland", is Ronaldinho overtuigd van de kwaliteiten van zijn landgenoot. "Het is goed dat hij opgenomen is in de selectie voor de Champions League. Ik denk dat hij moet spelen, hij heeft veel vertrouwen. Ronaldo, Kaka, ik en meer recent Neymar speelden op jonge leeftijd op het hoogste niveau. Gabriel Jesus zit in die categorie."

Ronaldhino laat in gesprek met The Sun weten dat hij denkt dat Gabriel Jesus weleens de beste van de wereld kan worden. "Op dit moment is dat Lionel Messi. Ik heb altijd gedacht dat Neymar op een dag de beste van de wereld zou zijn. Gabriel Jesus is pas negentien, in de toekomst kan hij het ook worden. Hij heeft de kwaliteiten om het mogelijk te maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner