14.02.2017 10:49

'Rashford schuift verlenging voor zich uit'

Marcus Rashford tekende in mei een nieuw contract bij Manchester United, maar The Red Devils willen de jonge Engelsman opnieuw een nieuwe verbintenis laten ondertekenen. De spits heeft echter geen haast met het zetten van zijn handtekening.

De negentienjarige Engelsman debuteerde vorig seizoen onder Louis van Gaal bij Manchester United en was meteen succesvol. Het leverde hem een plek op in de Engelse selectie tijdens het EK in Frankrijk. Rashford heeft bij Manchester United nog een contract tot de zomer van 2020, maar de huidige nummer zes van de Premier League zou opnieuw willen verlengen met de Engelsman.

Volgens The Times heeft Rashford daarentegen geen haast. Het Britse medium weet namelijk dat de spits niet blij is met het aantal speelminuten onder Manchester United-trainer José Mourinho. De Portugees geeft de laatste tijd steevast het vertrouwen aan Henrikh Mkhitaryan, waardoor Rashford minder aan de bak komt. Rashford speelde dit seizoen tot dusver twintig wedstrijden in de Premier League, tien keer mocht de negentienjarige aanvaller van Mourinho in de basis beginnen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner