16.02.2017 10:01

Scholes ziet toekomst Rooney niet bij United

Paul Scholes denkt dat er aan het einde van het seizoen een einde komt aan de samenwerking tussen Wayne Rooney en Manchester United. Rooney kan dit seizoen niet altijd rekenen op een basisplaats en Scholes denkt dat zijn voormalig ploeggenoot denkt aan een vertrek.

"Als het op deze manier doorgaat, dan denk ik niet dat hij nog twee jaar voor Manchester United zal spelen", doelt Scholes op het feit dat Rooney nog een contract bij The Red Devils heeft tot de zomer van 2019. "Misschien dat hij aan het einde van het seizoen zijn situatie opnieuw gaat bekijken. Als hij dan nog steeds geen vaste basisplaats heeft, dan denk ik dat de kans groot is dat hij gaat vertrekken." 

Scholes was jarenlang ploeggenoot van Rooney en kent hem dus door en door. "Hij is geen speler die graag op de bank zit", vervolgt de levende legende van Manchester United tegenover The Daily Mail. "Hij wil elke week spelen. Ik denk dat de frustratie bij Wayne alleen maar groter aan het worden is. Wisselspeler zijn maakt hem gek."

Rooney kwam dit seizoen tot zeventien competitiewedstrijden. Acht keer mocht de Engelsman van José Mourinho in de basis beginnen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner