26.02.2017 09:57

Vardy voelt 'ontzettend veel pijn' na geruchten

Claudio Ranieri troost Leicester-spits Jamie Vardy na een rode kaart. (17-04-2016)
Claudio Ranieri troost Leicester-spits Jamie Vardy na een rode kaart. (17-04-2016)

Jamie Vardy heeft zaterdag gereageerd op het ontslag van manager Claudio Ranieri en zijn steun voor de Italiaan uitgesproken. De spits van Leicester City spreekt vol lof over de vertrokken coach en wil iets uit de wereld helpen.

"Ik heb de woorden in deze post een belachelijk aantal keren verwijderd en opnieuw geschreven", schrijft Vardy in een bericht op zijn Instagram-pagina. "Claudio heeft de juiste en toepasselijke woorden van mij tegoed. Hij heeft en zal voor altijd mijn respect hebben. Wat we samen en als team hebben bereikt is het onmogelijke. Hij geloofde in me toen niemand dat deed en daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar."

Vardy hekelt bovendien de geruchten over het ontslag van Ranieri. "Er werd gespeculeerd dat ik een aandeel had in zijn ontslag, maar daar is niets van waar. Dat is niet onderbouwd en doet me ontzettend veel pijn. Het enige waar wij als team schuldig aan zijn is onze prestaties. Dat erkennen we zowel in de kleedkamer als publiekelijk. We doen ons best om dat recht te zetten. Ik wens Claudio het aller-allerbeste in wat de toekomst hem ook mag brengen. Bedankt voor alles, Claudio."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner