28.02.2017 15:52

Toekomst Ibrahimović niet afhankelijk van CL

Zlatan Ibrahimović laat zijn keuze om zijn contract bij Manchester United te verlengen niet afhangen van het feit of de club zich plaatst voor de Champions League. De Zweedse spits is zoals het nu staat over een paar maanden transfervrij, maar heeft nog geen beslissing over zijn toekomst genomen.

De spits maakte de afgelopen zomer de overstap van Paris Saint-Germain naar Manchester United. Er waren twijfels of Ibrahimović de 35-jarige spits op zijn leeftijd nog het verschil kon maken in de Premier League. Die twijfels zijn er inmiddels niet meer. Ibrahimović maakte in alle competities al 26 goals voor de Engelse topclub.

Ondanks de vele doelpunten van de Zweed staat Manchester United in de Premier League op de zesde plaats, waardoor deelname aan de Champions League verre van zeker is. In Engelse media werd gezegd dat de spits weg wil als de club uit Manchester zich niet plaatst voor het miljardenbal. "Iemand heeft dat verhaal ooit verzonnen, mijn besluit heeft daar niets mee te maken", weerspreekt Ibrahimović dat bericht. "We zullen zien wat ik doe. Het seizoen duurt nog twee maanden en ik heb nog geen besluit genomen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner