04.03.2017 14:39

Klopp: "Moeten duidelijk selectie versterken"

Liverpool verkeert in een grote crisis. De ploeg van manager Jürgen Klopp won enkel twee van de laatste twaalf wedstrijden. Om volgend seizoen beter voor de dag te komen, gaan The Reds zich roeren op de zomerse transfermarkt.

Dat er iets moet gebeuren, is duidelijk volgens Klopp. "Natuurlijk moeten we de selectie versterken, daar is geen twijfel over. We hadden het al kunnen doen met één of twee spelers in januari, maar in die transfermarkt kwam er geen goede kans voorbij. We zullen klaar zijn voor de zomerse transfermarkt, absoluut. We werken er nu al aan: we hebben tussen de twee en zes spelers nodig."

Klopp heeft alle steun van het bestuur in de zoektocht naar versterkingen. "We moeten de juiste transfers maken. Het gaat niet om geld: we kunnen voor elke speler gaan die we willen. Om de beste spelers moet je wel concurreren met Barcelona en dat soort clubs", aldus de manager tegen Sky Sports.

"We - de directie, scouting, eigenaren en ik - hebben allemaal hetzelfde plan. We willen deze club zo succesvol mogelijk maken en dus gaan we geld spenderen in de zomer." Dit seizoen is Liverpool niet bepaald succesvol. In de rampzalige maanden januari en februari werd de club uitgeschakeld in de FA Cup, de League Cup en zag het de achterstand op koploper Chelsea naar een onoverbrugbaar verschil oplopen (14 punten). 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner