04.04.2017 11:32

Janssen: "Niet het type dat gaat twijfelen"

Vincent Janssen krijgt weer eens speeltijd bij The Spurs tijdens het competitieduel Burnley - Tottenham Hotspur (01-04-2017).
Vincent Janssen krijgt weer eens speeltijd bij The Spurs tijdens het competitieduel Burnley - Tottenham Hotspur (01-04-2017).

Vincent Janssen maakt een moeilijk seizoen mee bij Tottenham Hotspur, maar de spits twijfelt niet aan zijn eigen kwaliteiten. De Nederlandse spits moet het in Engeland veelal met een reserverol doen.

Janssen, die afgelopen zomer AZ Alkmaar verliet voor The Spurs, speelde dit seizoen 21 wedstrijden in de Premier League, maar wist pas één keer te scoren. "Ik ben niet het type dat aan zichzelf gaat twijfelen. Natuurlijk was het in het begin moeilijk, omdat het een nieuwe competitie was en een nieuw team – een topploeg bovendien. Ik had wat tijd nodig en ik heb die tijd ook gekregen. Ik leer nog elke dag en elke minuut die ik krijg probeer ik mijn best te doen voor het team en de club. Dat is waar ik elke dag mee bezig ben."

De aanvaller weet dat hij meer moet brengen. "Het maakt niet uit hoe oud je bent", vervolgt de 22-jarige Janssen tegenover Yahoo Sport UK. "Je moet presteren, of je nu achttien of 36 jaar oud bent. Je moet je wedstrijden spelen en op het veld laten zien wat je kan voor Tottenham", aldus Janssen, die tegen Burnley (2-0 winst) eindelijk weer eens in de basis mocht beginnen. "Ik was blij dat ik mocht starten, want ik was vorige week ziek en miste daardoor de interlandweek."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner