04.04.2017 20:19

Belangrijke spelers terug bij United en Everton

Ronald Koeman en José Mourinho kunnen een aantal sterren weer het veld opsturen voor het duel Manchester United - Everton. Zo staat Zlatan Ibrahimović bijvoorbeeld weer in de basisopstelling van Mourinho.

De Zweed ontbrak de afgelopen tijd bij Manchester United, aangezien hij geschorst was na een elleboogstoot in het duel met AFC Bournemouth. Na drie wedstrijden brommen kan Ibrahimović weer schitteren in de Premier League, hij staat dit seizoen op vijftien doelpunten. Ook voor Daley Blind is er een basisplaats tegen Everton, enkele dagen geleden zat hij tegen West Bromwich Albion nog op de bank.

Bij Everton kan trainer Koeman weer een beroep doen op spelers als Gareth Barry en Kevin Mirallas. Beiden waren er in de stadsderby tegen rivaal Liverpool niet bij, maar tegen Manchester United krijgen de routinier en Belg een basisplaats. Voor Barry, 36 jaar alweer, is het wedstrijd nummer 622 in de Premier League. Achterin verandert Koeman niets aan zijn basisopstelling, op het middenveld staat Tom Davies. Het talent verlengde onlangs zijn contract bij de club, tot medio 2022.

De wedstrijd is vanaf 21.00 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner