09.04.2017 22:15

Lampard vindt Hazard de beste op dit moment

Volgens Frank Lampard is Eden Hazard de beste speler van de Premier League op dit moment: "Hij is de beste op dit moment. Dat zie je vooral in zijn rust en het vermogen dat hij heeft. Hazard speelt elke minuut met een bepaald gemak en met zekerheid", vertelde Lampard tegenover Sky Sports. 

Hazard is dit jaar van waarde voor Chelsea, de huidige koploper in de Premier League. De Belg scoorde vandaag zijn veertiende doelpunt dit seizoen en daarmee is hij bezig om zijn meest doelpuntrijke seizoen ooit te beleven in competitieverband. In het seizoen 2011/2012 wist Hazard twintig keer het net te vinden in de Franse competitie voor Lille OSC. Bij Chelsea kwam de 26-jarige vleugelspeler nooit verder dan veertien doelpunten. Dat aantal heeft hij vandaag dus geëvenaard. Met nog acht wedstrijden te spelen kan hij nog in de buurt komen van de twintig doelpunten uit het seizoen 2011/2012. De treffer van vandaag betekende ook het 120e doelpunt in de carrière van Hazard. Naast de doelpunten, is de Belg dit seizoen ook al goed voor vijf assists. Daarnaast werd hij in oktober nog uitgeroepen tot 'Speler van de maand'.

Lampard looft vooral de ontwikkeling van Hazard. "Hij is erg gegroeid. Niet alleen op het veld, maar ook vooral buiten het veld. Dat zie je meteen terug in zijn spel. Hij is efficiënter geworden. Hij staat op de plaatsen waar hij moet staan", besluit Lampard tegen Sky Sports. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner