10.04.2017 10:15

Dortmund verkoopt sterspeler niet aan Bayern

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Borussia Dortmund is niet van plan om Pierre-Emerick Aubameyang te verkopen aan concurrent Bayern München. Dat liet algemeen directeur van de Duitse club, Hans-Joachim Watzke, weten via BILD. Hij kon echter niet een langer verblijf van de sterspeler garanderen.

"Ik denk dat hij bij ons zal blijven. Maar als Real Madrid of Barcelona met een groot aanbod komt, zullen we het erover moeten hebben", zo laat Watzke weten. Wel kon hij de supporters van Borussia Dortmund gerust stellen. "We zullen hem in ieder geval niet aan Bayern München verkopen", verzekert hij.

Aubameyang staat nog tot medio 2020 onder contract bij de Duitse topclub. De aanvaller heeft er geen geheim van gemaakt open te staan voor een volgende stap, maar mogelijk geïnteresseerde clubs moeten over een volle portemonnee beschikken laat Watzke weten. "Hoe dan ook zal hij Dortmund alleen voor een buitensporig bedrag verlaten als het wel van een transfer komt." De Franse spits was dit seizoen al goed voor 25 doelpunten in de Bundesliga.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner