11.04.2017 15:01

'United gaat 230 miljoen uitgeven deze zomer'

De zomer komt eraan en dat betekent ook weer een nieuwe transferperiode. Zo laten diverse Engelse media al weten dat Manchester United maar liefst 230 miljoen euro gaat besteden aan transfers.

Hiermee zou de ploeg van José Mourinho vijf spelers willen binnenhalen: Antoine Griezmann, Djibril Sidibé, Benjamin Mendy, Tiemoue Bakayoko en Eric Dier. De club zat afgelopen zomer ook al niet stil als het gaat om transfers. De duurste koop van het jaar stond ook op naam van The Red Devils die destijds voor een recordbedrag van maar liefst 105 miljoen euro Paul Pogba overnamen. Pogba is daarmee ook de duurste transfer ooit. United besteedde afgelopen jaar 185 miljoen euro aan transfers. Volgens diverse media gaat dat bedrag dit jaar dus verder omhoog. 

United was niet de grootste uitgever aan transfers afgelopen seizoen. Stadsgenoot Manchester City deed er nog een schepje bovenop door 193,5 miljoen euro uit te geven aan transfers. Na de ploegen uit Manchester, volgde Juventus met 157 miljoen euro aan transferuitgaven. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner