28.04.2017 17:09

Conte deelt ontevredenheid over programma

Antonio Conte geeft aanwijzingen in de wedstrijd van Chelsea tegen Sunderland
Antonio Conte geeft aanwijzingen in de wedstrijd van Chelsea tegen Sunderland

Chelsea-trainer Antonio Conte heeft laten weten niet blij te zijn met het feit dat Chelsea aankomende zondag haar wedstrijd eerder moet spelen dan concurrent Tottenham Hotspur. De wedstrijd van Chelsea is al afgelopen als de Spurs nog moeten beginnen. 

"Het is geen voordeel om voor Tottenham Hotspur te moeten spelen. Ik vind dat twee teams, die aan het einde van het seizoen in de strijd om de titel zitten, op hetzelfde tijdstip moeten spelen", geeft Conte aan. Chelsea moet om 15:05 aantreden tegen Everton terwijl Tottenham Hotspur om 17:30 pas de Londense derby tegen Arsenal hoeft te spelen. "Wanneer het seizoen bij de laatste drie wedstrijden aangekomen is, moet er een oplossing gevonden worden, waardoor geen van de titelkandidaten een voordeel uit kan halen", voegde de trainer toe aan zijn verhaal.

De trainer van concurrent Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, heeft aangegeven niet beïnvloed te worden door het resultaat van Chelsea. "De wedstrijd van Chelsea voor onze wedstrijd kan niet genegeerd worden, maar we hebben ook op een later tijdstip gespeeld toen Chelsea verloor van Crystal Palace." De trainer gelooft dat de spelers dezelfde intensiteit zullen brengen ongeacht het resultaat van de concurrent. "De spelers zijn gefocust en de energie moet gericht zijn op presteren in onze eigen wedstrijd", vertelde Pochettino de Engelse media.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner