29.04.2017 11:03

Janssen vertrekt niet bij Spurs: "Naar mijn zin"

Met hoge verwachtingen verruilde Vincent Janssen vorige zomer AZ voor Tottenham Hotspur. Zijn eerste seizoen in Londen draaide echter uit op een mislukt jaar. De bonkige aanvaller wil niet opgeven en doet er alles voor om te slagen.

"Natuurlijk ben ik teleurgesteld over het aantal doelpunten. Maar: ik ben geen quitter", laat de 22-jarige Oranje international weten in gesprek met The Sun. In 24 Premier League-duels wist Janssen nog maar 2 keer het net te vinden. "Ik ken de geruchten over een vertrek, maar ik speel hier nog niet eens één jaar. Afgelopen zomer heb ik hier een meerjarig contract ondertekend. Ik ben gelukkig bij Spurs."

Janssen ziet geen concrete reden om te vertrekken naar een andere club. "Ik heb het naar mijn zin bij deze club. Mijn teamgenoten, de staf, de fans, het trainingscomplex - alles bevalt me. We doen het bovendien goed. Waarom zou ik dan vertrekken?" Tijdens de winterstop leek Galatasaray nog geïnteresseerd in de spits, maar tot een (tijdelijke) overgang kwam het niet. De aanvaller ligt tot de zomer van 2020 vast bij Tottenham.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner