13.05.2017 09:40

Hazard vindt dat Chelsea titel heeft verdiend

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Chelsea veroverde vrijdag de titel in de Premier League met drie Belgen in vooraanstaande rollen. Eden Hazard was de begaafde spelbepaler, Thibaut Courtois de betrouwbare sluitpost en aanvaller Michy Batshuayi bekroonde zijn over het algemeen matige seizoen wel met de goal tegen West Bromwich Albion die de Londense club de zesde landstitel bezorgde.

Voor Hazard was het zijn tweede titel met Chelsea. "Over het hele seizoen verdienden we dit. Het is geweldig om dit te vieren met de fans", zei de Belgische international tegen Sporza. "We begonnen in de titel te geloven toen we dertien wedstrijden na elkaar wonnen. Dit jaar de titel winnen is ongeveer hetzelfde gevoel als anders, maar het is wel met andere spelers. Het is altijd een goed gevoel om de titel te winnen."

Doelman Courtois sprak van een mooie revanche. "Vorig seizoen was ronduit slecht. Daarom is het fantastisch om terug te slaan met de titel. Iedereen heeft zijn rol bij Chelsea. Daarom vind ik het zo mooi voor Michy. Hij speelde niet vaak, maar scoorde nu wel."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner