17.10.2019 10:45

Waarom Agüero dolgraag wil scoren op Selhurst Park

De interlandonderbreking is voorbij en dus richten we ons weer op het clubvoetbal, met onder meer duels in de Premier League. Daar bibbert Kun Agüero bij het zien van het stadion waar hij met Manchester City zaterdag speelt.

Dat is namelijk Selhurst Park, het onderkomen van Crystal Palace. Agüero lijkt altijd en overal te scoren. Dat klopt grotendeels, maar er zijn twee stadions waar de Argentijnse aanvaller van The Citizens het net maar niet weet te vinden, waaronder dus Selhurst Park. In al zijn zes wedstrijden dat Agüero met Manchester City daar naartoe ging, scoorde de spits niet. Alleen op Anfield staat de routinier met zeven duels nóg langer droog.

Wedstrijden van Agüero tegen Crystal Palace met in uitduels 0 goals: 

Manchester City heeft een achterstand van liefst acht punten op koploper Liverpool FC en kan zich geen misstap meer veroorloven. De doelpunten van Agüero zijn daarom van harte welkom, al is de aanvaller op weg om na het seizoen 2014/15 voor de tweede keer topscorer te worden van de Premier League. De aanvaller loopt voorlopig één op één met acht goals uit acht duels. Daarmee deelt hij de topscorerspositie in de Premier League met Chelsea FC-revelatie Tammy Abraham.

 

ne[project:vgzm;] {endif}
Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner