21.12.2013 18:04

Fulham verliest van Manchester City

Fulham heeft zaterdag met Maarten Stekelenburg op doel niet weten te winnen van Manchester City. De ploeg uit Londen, onder leiding van manager René Meulensteen, verloor thuis met 4-2. Fulham blijft daardoor onder de degradatiestreep staan in Engeland.

Yaya Touré bracht na ruim 20 minuten spelen de 0-1 op het scorebord met een rake vrije trap. Vlak voor rust verdubbelde Vincent Kompany de voorsprong voor de gasten, die daardoor op koers voor de winst lagen. Kieran Richardson bracht de spanning kort na het begin van de tweede helft terug. Kompany werkte daarna de 2-2 achter zijn eigen doelman waarna een gelijkspel in de lucht hing. Invallers Jesús Navas en James Milner bezorgden City alsnog de zege.