22.12.2013 17:37

Dost redt punt voor Wolfsburg

Bas Dost heeft zijn ploeg VfL Wolfsburg zondag een punt bezorgd in de uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. De voormalig topschutter van de eredivisie, sinds enkele weken terug van een enkelblessure, maakte 5 minuten voor het eindsignaal de 2-2.

Dost was net ingevallen voor de Kroaat Ivica Olic, een wissel die de laatste tijd wel vaker is toegepast door Dieter Hecking. Alle treffers in Mönchengladbach vielen na rust. Diego zette Wolfsburg op voorsprong, waarna Raffael en Juan Arango de wedstrijd snel in het voordeel van Gladbach kantelden. Bij de thuisploeg viel Luuk de Jong in blessuretijd in, Roel Brouwers bleef op de bank.

Gladbach nam door het gelijkspel wel de derde plaats over van Borussia Dortmund. Wolfsburg bleef vijfde.