12.01.2014 20:48

Liverpool blij met hereniging SAS

Voor het eerst sinds 23 november stonden Luis Suárez en Daniel Sturridge zondag weer samen op het veld bij Liverpool. De twee aanvallers hadden slechts 25 minuten om elkaar allebei een keer te laten scoren. "Het is heel belangrijk dat we Sturridge weer terug hebben'', zei Suárez na de spectaculaire zege op Stoke City (3-5). "We hebben het lang zonder hem moeten doen. Daniel is een geweldige speler, hij helpt het team vooruit.''

Sturridge kwam na 66 minuten in het veld bij The Reds en vierde daarmee zijn rentree na een enkelblessure. Na amper vijf minuten stelde de Engelse aanvaller Suárez in staat om te scoren, vlak voor tijd waren de rollen omgedraaid. "We wisten dat het bij Stoke City zwaar zou worden'', aldus de oud-Ajacied, die met 22 doelpunten in zestien wedstrijden aan een geweldig seizoen bezig is. "Deze overwinning geeft ons heel veel vertrouwen. Persoonlijke statistieken interesseren mij niet zo, het gaat er om dat we met Liverpool in de top vier eindigen.''