14.01.2014 14:44

Matić wil terug naar Chelsea

Nemanja Matić in duel met Lionel Messi. (05-12-2012)
Nemanja Matić in duel met Lionel Messi. (05-12-2012)

Nemanja Matić heeft reeds zijn laatste wedstrijd voor Benfica gespeeld. De middenvelder staat voor een terugkeer naar Chelsea, dat naar verluidt rond de 26 miljoen euro moet neerleggen voor de Serviër. Dat meldt Sky Sports dinsdag op haar website.

In een interview met A Bola laat Matić weten dat de wedstrijd tegen FC Porto zijn laatste is geweest. "Ja, de wedstrijd tegen FC Porto was mijn laatste. Ik wil mezelf verbeteren, ik wil in een betere competitie spelen en ik wil naar Chelsea. Een club waar ik ook van houd." Waarmee Matić aangeeft dat Benfica hem hoog zit. "Ik sta erop dat ik vertrek, ik denk dat dit het juiste moment is," aldus Matić tegenover A Bola.

Matić speelde in het verleden één seizoen op huurbasis voor Vitesse. De lange middenvelder speelde 27 competitieduels en was tweemaal trefzeker voor de Arnhemmers. Bij Vitesse werd hij, als huurling van Chelsea, echter niet gewaardeerd. Zijn arrogante houding zorgde voor scheve gezichten in Arnhem. Matić was overigens ook genomineerd voor de Puskás Award van 2013, maar legde het af tegen Zlatan Ibrahimović.

 

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner