18.01.2014 18:10

Cazorla schiet Arsenal langs Fulham

Arsenal heeft zaterdag de koppositie in de Premier League met succes verdedigd. De Londense ploeg van manager Arsène Wenger versloeg in eigen stadion stadgenoot Fulham, dat wordt getraind door René Meulensteen, met 2-0. De Spanjaard Santi Cazorla was in de tweede helft tweemaal trefzeker.

Cazorla passeerde na bijna een uur spelen voor het eerst doelman Maarten Stekelenburg, na een mooie combinatie in de defensie van Fulham. De middenvelder verdubbelde de marge 5 minuten later, toen de bal na een afgeslagen voorzet voor zijn voeten belandde. Stekelenburg zag zijn lage uithaal te laat naderen en de bal vlak langs zijn hand in het doel rollen. De keeper voorkwam in het vervolg nog wel een grotere nederlaag door een afstandsschot van Lukas Podolski tegen de paal te duwen.