23.01.2014 16:45

Hoolahan wil Norwich verruilen voor Villa

Wes Hoolahan ligt op ramkoers bij Norwich City. De creatieve middenvelder wil Norwich verlaten voor Aston Villa. Dat meldt Sky Sports.

Hoolahan heeft een transferverzoek ingediend bij zijn club en wil The Canaries verlaten. De 31-jarige middenvelder zou graag weer onder trainer Paul Lambert willen spelen. "Ik heb nog niet met iemand van Aston Villa gesproken, maar natuurlijk wil ik weer voor Paul Lambert spelen. Ik heb mijn beste wedstrijden onder hem gespeeld. Hij is degene die me van de vleugel heeft afgehaald en op tien heeft gezet", aldus Hoolahan.

Hoolahan was de laatste jaren een vaste waarde bij Norwich, maar heeft dit seizoen concurrentie gekregen van Leroy Fer en heeft sindsdien zijn speelminuten zien slinken. "Ik heb geprobeerd alles op een nette en rustige manier op te lossen, maar de club wil mij niet verkopen. Voor een speler van mijn leeftijd is het belangrijk regelmatig te spelen." Hoe het nu verder moet weet Hoolahan niet. Norwich heeft zijn transferverzoek afgewezen, waardoor Hoolahan het moet doen met een reserverol bij Norwich. "Ik heb geen idee wat er nu gaat gebeuren. Hopelijk kunnen we het oplossen met een goed gesprek", sloot Hoolahan af.  

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner