05.02.2014 14:57

Jovetić heeft geen spijt van City-transfer

Stevan Jovetić heeft vooralsnog geen spijt van zijn overgang naar Manchester City. De Montenegrijn verruilde afgelopen zomer Fiorentina voor een avontuur in de Premier League, maar moet het tot dusver doen met een bijrol in de ploeg van Manuel Pellegrini. 

De 24-jarige aanvaller speelde pas negen keer mee bij City, waarvan slechts vijf keer in de Premier League. Jovetić begon pas drie keer in basis, twee van de drie basisplekken kwamen in de League Cup. Mede dankzij blessures is het avontuur van de Montenegrijn nog geen succes geworden. Spijt heeft de spits niet van zijn keuze voor The Citizens.

"Ik heb geen spijt van mijn keuze voor City", zegt Jovetić in gesprek met het Franse medium beIN Sport. "De afgelopen vier/vijf maanden zijn niet makkelijk geweest, aangezien ik in het begin niets speelde. Daarnaast raakte ik een aantal keer geblesseerd, maar nu ligt alles achter me." Jovetić heeft geen moment getwijfeld en is zelfverzekerd over het vervolg. "Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld. Ook niet in de moeilijke periodes. Ik wist zeker dat ik voor dit team kan spelen en nu moet ik dat gaan bewijzen." Onlangs scoorde Jovetić zijn eerste Premier League-treffer in het duel met Tottenham Hotspur.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner