08.02.2014 18:02

Hazard maakt Chelsea koploper

Eden Hazard heeft Chelsea zaterdag naar de koppositie van de Premier League geleid. De Belg tekende voor alle treffers in de door zijn ploeg gewonnen thuiswedstrijd tegen Newcastle United (3-0).

Chelsea profiteerde van het pak slaag dat Liverpool aan Arsenal uitdeelde (5-1). De Reds leidden na 21 minuten al met 4-0, dankzij treffers van Martin Skrtel (2). Raheem Sterling en Daniel Sturridge. Sterling zorgde vlak voor rust ook voor 5-0, waarna Mikel Arteta namens Arsenal nog een strafschop benutte.

Chelsea heeft nu een punt meer dan Arsenal. Het elftal van trainer José Mourinho beleefde een heerlijke zaterdagmiddag voor eigen publiek in Londen. Manchester City kwam bij Norwich City namelijk niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. City volgt de nieuwe koploper inmiddels op 2 punten.