12.02.2014 11:58

Eto'o looft Hazard

Samuel Eto'o is van mening dat zijn ploeggenoot Eden Hazard net ver van het niveau van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo is verwijderd. Dat heeft de Kameroense spits tegen Sporting Telenet gezegd.

De 32-jarige spits van Chelsea speelde bij FC Barcelona enkele jaren samen met Messi. "Eden moet gewoon geloven dat hij elke keer beslissend kan zijn", zegt Eto'o. "Eden Hazard mist niet veel om één van de beste spelers in de wereld te worden. Hij moet alleen maar denken dat hij het altijd kan. Eden heeft niet veel meer nodig. Hij gelooft er genoeg in, want hij bewijst het de laatste tijd steekds vaker. Ik heb het nu tien keer gezien, maar ik zou het dertig, veertig, vijftig keer willen zien. Pas als hij honderd keer beslissend is, dan wordt het vanzelfsprekend."

Eto'o en Hazard kunnen het goed vinden met elkaar. Ze trekken regelmatig met elkaar op bij Chelsea, ook omdat ze dezelfde taal spreken. Naast FC Barcelona speelde Eto'o ook voor Real Madrid, Leganés, Espanyol, Real Mallorca, Internazionale en Anzhi Makhachkala. Daarnaast kwam de spits tot 112 wedstrijden in het shirt van Kameroen, waarin hij 55 keer tot scoren kwam.

Voetbal.com


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner