12.02.2014 22:59

Liverpool wint van Fulham in blessuretijd

René Meulensteen heeft met Fulham weer een flinke tegenvaller moeten incasseren. De hekkensluiter van de Premier League was op het eigen Craven Cottage tegen Liverpool op weg naar een stuntje, maar in de laatste 20 minuten ging alles mis. Dankzij een benutte strafschop in blessuretijd van Steven Gerrard wonnen de 'Reds' met 3-2. Liverpool bracht de achterstand op koploper Chelsea zodoende terug tot 4 punten.

Met Maarten Stekelenburg en John Heitinga in de basis kwam Fulham twee keer op voorsprong, eerst door een eigen doelpunt van Kolo Touré en vervolgens via Kieran Richardson, maar Daniel Sturridge (1-1) en Philippe Coutinho (2-2) zorgden voor de gelijkmakers. Stekelenburg moest een kwartier voor tijd aangeslagen van het veld, nadat de doelman van Fulham op zijn hoofd was geraakt door Luis Suarez. David Stockdale, de vervanger van Stekelenburg, was in blessuretijd kansloos op de inzet van Gerrard.