29.04.2015 09:43

Nieuwe interesse Uth: "Het is een mooie club"

Mark Uth applaudisseert voor de meegereisde supporters na afloop van het duel met NAC Breda in de Eredivisie. (13-12-14)
Mark Uth applaudisseert voor de meegereisde supporters na afloop van het duel met NAC Breda in de Eredivisie. (13-12-14)

Een nieuwe Bundesliga-club wordt gelinkt aan Mark Uth. Het gaat om Werder Bremen, dat in de speler van sc Heerenveen een topkandidaat ziet om de spitspositie in te vullen. De Duitser heeft de interesse zelf bevestigd, maar van een akkoord is geen sprake.

"Werder is een mooie club", zegt de spits van sc Heerenveen tegen De Telegraaf. Volgens deze krant kan Werder Bremen voorlopig niet meer dan twee miljoen euro betalen voor Uth. Daarom is het maar de vraag of Werder Bremen ook echt zaken kan doen, omdat sc Heerenveen meer vraagt voor Uth. 

De Duitser heeft in Friesland een contract tot medio 2016. Daarom wil de club Uth deze zomer verkopen om de hoofdprijs voor hem te vangen. Dat moet wel lukken want volgens manager voetbalzaken Hans Vonk is er genoeg belangstelling. "Er is inderdaad heel veel aandacht via verschillende kanalen", bevestigt hij tegen Voetbal International. 

Uth droomt zelf om in de Bundesliga te spelen. Over belangstelling vanuit de Duitse competitie hoeft hij niet te klagen, want naast Werder Bremen zijn er meerdere clubs in hem geïnteresseerd.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner